En data d’avui, l’Associació ACU-ABAE Catalunya ha presentat un escrit de querella criminal contra el funcionari de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que es va embutxacar els diners entregats per les persones usuàries que havia de ser destinat a l’INCASÒL com a organisme públic que s’encarrega de la seva guarda i custodia fins a la finalització dels contractes de lloguer.

Es feia passar com a intermediari entre llogaters, propietaris i l’INCASÒL, fent ús de la seva condició com a membre del departament d’habitatge de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Tot i que, segons confirma el consistori, aquesta actuació no l’hi corresponia perquè no és competència municipal.

Aquesta actuació il·lícita per part de l’extreballador municipal, segons confirmen diversos mitjans, ha sigut motiu d’expulsió del consistori vilanoví, havent-se quedat les fiances d’aproximadament 44 contractes de la borsa de mediació de lloguer social.

Atès que han sortit diverses notícies parlant sobre el tema i sent la nostra entitat una organització que es dedica a defensar els drets i interessos de les persones consumidores, la direcció ha decidit dur a terme les actuacions judicials pertinents contra aquest senyor pels delictes d’estafa i apropiació indeguda.

Si cap persona s’ha trobat en situació d’haver sigut enganyat per aquesta persona, es pot posar en contacte amb nosaltres a través del correu info@acu-abae.cat