Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de la següent societat:

ASSOCIACIÓ ACU-ABAE CATALUNYA, Organització de persones consumidores inscrita al Registre d’Organitzacions de Persones Consumidores de Catalunya amb el núm. 60, inscrita també al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 66.513, CIF G-67492678, domicili al Carrer del Progrés, 16-20, Entresol, de Vilafranca del Penedès

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns en l’e-mail INFO@ACU-ABAE.CAT o bé en el telèfon 930 00 88 08.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya i en l’espai que comprèn la Unió Europea, quedant sotmesos a ella tant els nacionals com els estrangers que la utilitzin, d’ara endavant l’USUARI.

Condicions d’accés

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït, està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves del present avís legal vigent en el moment de l’accés, que preguem que llegeixi detingudament, i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L’USUARI ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i les condicions generals d’ús, política de cookies i avís legal.

L’USUARI, des del moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús d’aquest. Si l’USUARI no estigués d’acord amb les condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà d’aquest.

L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’USUARI, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

La finalitat de la pàgina web és merament informativa o publicitària, no obstant això, s’ofereix un formulari de contacte/consulta perquè es pugui sol·licitar més informació. L’enviament de dades personals a través del referit formulari implicarà l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privacitat, amb l’habilitació del check respectiu en el moment de l’enviament de les seves dades. Respecte a l’ús de les seves dades amb finalitats publicitaris, si es pretén el seu ús amb aquesta finalitat, s’habilitarà un altre *check que podrà o no marcar.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són propietat de ASSOCIACIÓ ACU-ABAE CATALUNYA o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial. L’USUARI únicament té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent a ASSOCIACIÓ ACU-ABAE CATALUNYA.

Responsabilitat sobre els continguts

ASSOCIACIÓ ACU-ABAE CATALUNYA no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se a aquesta pàgina web, de la mateixa manera que tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquesta pàgina web.

ASSOCIACIÓ ACU-ABAE CATALUNYA es reserva el dret a fer canvis en el lloc web sense previ avís i de manera unilateral, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o, fins i tot, el disseny del portal.

ASSOCIACIÓ ACU-ABAE CATALUNYA no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada en la pàgina web, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, directament o indirectament, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en la pàgina web.

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de conflicte sobre la interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis de la present pàgina web, serà la llei espanyola.

Pot obtenir més informació sobre l’ús que fem de les seves dades de caràcter personal en la política de privacitat de la nostra web.