• La Sentència del Jutjat de 1ª. Instancia de Vilanova i la Geltrú condemna a l’entitat a retornar les quantitats abonades en concepte del contracte de subscripció de preferents, mes interessos i costes.

L’Associació ACU-ABAE Catalunya acaba de guanyar un cas de subscripció de participacions preferents contra CAIXABANK, SA.,. La subscripció d’aquestes participacions preferents es troba emmarcada dins de la campanya feta dins el seu dia per Caja Madrid per l’adquisició de preferents per part de les persones consumidores i usuàries amb pocs o nuls coneixements sobre aquests tipus d’instruments financers.

Les participacions preferents son actius financers emesos per una societat que no confereixen participació dins el seu capital ni dret a vot, son perpetus i de rendibilitat no garantizada. Per tant, es un producte complex, de risc elevat per la persona inversora i no apte per la comercialització amb consumidors sense coneixements en finances.

En aquest cas, hem aconseguit que en Sentencia es reconegui la resolució del contracte entre els nostres associats i l’extinta CAJA MADRID (ara CAIXABANK, SA.), i que es condemni a l’entitat bancaria a restituir les quantitats abonades en concepte d’adquisició d’aquestes participacions, retirant les quantitats restituides prèviament, amb els interessos legals aplicables i condemna en costes.

Si ets una persona que tens encara participacions preferents i encara no has reclamat, truca’ns i t’assessorarem de la millor manera possible. Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@acu-abae.cat, trucant al nostres telèfons 930 00 88 08 / 650 66 87 14 o a través del formulari que et deixem mes a baix.

 

DOCUMENTS ADJUNTS: