Càrtel de cotxes

Càrtel de cotxes2022-05-02T14:29:38+00:00

Ets afectat pel càrtel de cotxes?

Al 2015, la Comissió Nacional dels Mercats i la Competencia (CNMC) va dictar una resolució en la que s’acreditaba l’existencia de males practiques per part d’empreses fabricants de vehicles. Les marques que es troben dins d’aquest càrtel de vehicles son Audi, BMW, Chrysler, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mecedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Volkswagen, entre altres…

Els vehicles afectats per aquesta resolució es troben venuts entre febrer de 2006 i juliol de 2013 i l’objecte d’aquestes males practiques es troba en l’intercanvi d’informació sensible per fixar preus. Aquest fet permet a les persones consumidores que hagin comprat un cotxe a aquestes marques, reclamar els danys i perjudicis generats per comprar vehicles amb preus incorrectes.

Que es necessita per poder reclamar?

La documentació que es necessita per a reclamar es la següent:

  • Factura de compra del vehicle.
  • Rebut de pagament o transferencia realitzada al concessionari.

Vols que t’ho portem?

ACU-ABAE Catalunya és una organització amb experiència amb reclamacions d’aquest tipus, estaràs en tot moment representat i assessorat per un equip multidisciplinari que vetllarà en tot moment per defensar la vulneració que has patit. Et farem gratuïtament un estudi previ de viabilitat per veure que el teu cas sigui reclamable, en cas de ser-ho t’hauràs de fer soci/sòcia de l’entitat (60,00 €/anuals) i els serveis de l’entitat que són 200 € + IVA (on s’inclou les despeses pròpies de preparar reclamació prèvia, enviar burofax, etc.). En cas d’anar a judici, el preu dels advocats va inclòs, únicament s’haurà d’abonar els honoraris del procurador que s’intentarà que siguin reduïts (si es a Barcelona, tenim un pacte amb una procuradora per 150,00€ mes IVA).

  • En cas de guanyar, l’associació s’emportarà un 15% del recuperat en concepte d’honoraris.
  • En cas de perdre, l’associació no cobrarà cap cost extra. A més, ACU-ABAE com associació de persones consumidores té el dret de Justícia Gratuïta i per tant en cas de perdre, les costes no les pagaria en cap moment la persona consumidora.

Preguntes frecuents (FAQs):

Quant puc guanyar de mitjana reclamant?2021-11-09T18:01:33+00:00

De mitjana s’estima que les reclamacions siguin d’unes quanties entre 1.500,00€ i 5.000,00€ aproximadament.

Contacta amb nosaltres?

Pots contactar amb nosaltres de les següents maneres:

Telèfon (amb whatsapp):
93 678 83 34 / 650 668 714

Correu electrònic:
info@acu-abae.cat

    Go to Top