ACU-ABAE defensa els interessos d’un soci i demanda a Cetelem per un préstec amb clausules abusives adherit a una tarjeta revolving

DATA

maig 2, 2022

CATEGORIES
COMPARTIR

No es la primera ni l’ultima vegada que una financera comercialitza préstecs que contenen una sèrie de clàusules abusives. En aquest cas, el nostre Soci va contactar amb nosaltres per que tenia un crèdit obert amb CETELEM per la compra d’un cotxe.

Quan ens va portar el document amb les condicions del préstec, vàrem notar que Cetelem va ficar una sèrie de clàusules abusives que s’han dictat per altres jutjats com a nul·les, però la particularitat d’aquest cas es la existència d’una Targeta de Crèdit “Revolving” adherida a les condicions de contractació que mai es va donar al consumidor.

Es per això que varem presentar demanda judicial contra Banc Cetelem a la que varem exposar una sèrie d’irregularitats en les estipulacions que consten dins del contracte.

Tens un contracte de préstec i no saps si te clàusules abusives? Contactans a info@acu-abae.cat