DIARIO16 | Una jutgessa assenyala en una interlocutoria que el Tribunal Suprem va reinterpretar la Sentencia del TJUE “en exclusiu benefici de les entitats financeres”

DATA

gener 30, 2021

CATEGORIES
COMPARTIR

Tal i com us exposem en aquest post, la magistrada-jutgessa del Jutjat de 1ª. Instancia nº. 2 d’Eivissa ha elevat al TJUE un altre questió prejudicial respecte al IRPH per a que determini si la sentencia del Tribunal Suprem es contraria al dret de la Unió.

Segons s’indica en la interlocutoria , la magistrada justifica la presentació de la questió prejudicial en la necesitat d’una doctrina general per el gran volum de demandes que els tribunals están resolent, també fa menció a la necesitat d’unificar els criteris interpretatius en pro del principi de seguretat jurídica que impera en el nostre estat de dret, per evitar el pronunciament de sentencies contradictories que provoquin un greu dany material irreparable cap a les persones consumidores.

El text exposat anteriorment es del diari “Diario16”. Podeu accedir a la noticia a través del següent enllaç: https://diario16.com/irph-una-jueza-senala-en-un-auto-que-el-supremo-reinterpreto-la-sentencia-del-tjue-en-exclusivo-beneficio-de-las-entidades-financieras/

A ulls de la nostra associació, creiem molt correcte la interlocutoria de la magistrada. Les persones consumidores ens trobem en una situació complicada per defensar els nostres drets. Drets que aprofitem per recordar que son irrenunciables.