ACU-ABAE Catalunya és personarà en el procés concursal de DENTIX

DATA

desembre 28, 2020

CATEGORIES
COMPARTIR

EN CATALÀ:

A causa de l’allau de persones que han vingut a l’Associació preguntant sobre les reclamacions a DENTIX, la direcció de l’Associació ha resolt preparar els tràmits per a què l’Associació ACU-ABAE Catalunya, com organització de persones consumidores inscrita en el Registre d’Organitzacions de Persones Consumidores de Catalunya (ROPCC), es personi en la causa concursal per a defensar els drets i els legítims interessos de les persones consumidores que hagin sigut afectades per la fallida de DENTIX.

És important si ets una persona afectada per la fallida de DENTIX, et posis en contacte amb nosaltres per ficar en el procés concursal el teu cas. Tens fins al 3 de gener per a contactar amb l’Associació (donat que el 3 de gener es l’ultim dia per presentar reclamacions). Tens el formulari mes a baix.

EN CASTELLANO:

A causa de la cantidad de personas que han venido a la Asociación preguntando sobre las reclamaciones a DENTIX, la dirección de la Asociación ha resuelto preparar los tramites para que la Associació ACU-ABAE Catalunya, como organización de personas consumidoras inscrita en el Registro de Organizaciones de Personas Consumidoras de Catalunya (ROPCC), se persone en la causa concursal para defender los derechos e intereses legitimos de las personas consumidoras que hayan sido afectadas por la fallida de DENTIX.

Es importante si eres una persona afectada por la fallida de DENTIX, te pongas en contacto con nosotros para incorporar en el proceso concursal tu caso. Tienes hasta el 3 de enero para contactar con la Asociación (dado que el 3 de enero es el ultimo día para presentar reclamaciones). Tienes el formulario mas abajo.