JUSTICIA | Una associada d’ACU-ABAE guanya en els tribunals a Limite24

DATA

juliol 10, 2020

CATEGORIES
COMPARTIR

Una de les nostres associades, ha aconseguit guanyar a l’empresa Limite 24 als Jutjats de 1ª. Instància de Vilanova i la Geltrú. I no només un cop, sinó dos.

Aquesta associada va contractar els serveis d’una empresa de seguretat per videovigilància per casa seva i per un negoci. Una vegada tancada la tenda d’aquesta persona, va donar de baixa el contracte, o almenys creia que ho havia aconseguit. L’empresa li va seguir cobrant fins que varen donar ells de baixa el servei per impagament.

Després d’uns anys, suposadament varen cedir el deute a l’empresa de recobrament d’impagats “Limite24, SL,”. Reclamant-li les quantitats de 690 i 725 euros. Presenten demanda de judici verbal sense advocat i procurador.

Una vegada ens va arribar el cas, els nostres especialistes en litigis d’aquests tipus varen presentar-hi els corresponents escrits de contestació i oposició. Els arguments utilitzats varen ser sobre la falta de càrrega de la prova presentada i que en cas d’acceptar les proves com a suficients, tractar les clàusules abusives que tenien els contractes adjuntats. Al final l’empresa demandant no varen aconseguir provar que eren els nous propietaris del deute.

El final d’aquesta història? Les dues jutgesses dels seus respectius tribunals, varen no només desestimar la demanda per faltar a la càrrega probatòria, sinó que també varen condemnar ambdues a Limite 24 a pagar les costes processals.

Son dues victories per ACU-ABAE Catalunya, perque hem aconseguit fer valer els drets de la nostra associada.